hallo,

Stel je hier voor en lees of post over vragen die iedereen in het begin heeft: Wat is GPA (ziekte van Wegener), en hoe nu verder.
Plaats reactie
inepoolen
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 apr 2014 16:48

hallo,

Bericht door inepoolen » 16 apr 2014 16:57

Ik ben Ine, en heb al jarenlang last van voorhoofdsholte ontsteking, oorpijn, bloedneus, en verkoudheid en griepverschijnselen. Van tijd tot tijd s morgens last van neus keel etc. Verder heb ik dan zwart neus- keelslijm en geirriteerd gevoel in de keel, afgezien van spier en gewrichtsklachten :? . Heeft dat nog iemand? Ooit ziekte van Wegener gesteld doch geen biopt laten nemen. Graag reactie
JDS
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 jan 2014 16:28

Re: hallo,

Bericht door JDS » 17 apr 2014 16:05

Hallo Ine

Ik heb ook jaren last gehad van verstopte neus, ontstoken sinussen en bloed in mn keel. Enkele maanden geleden pas de ziekte van wegener vastgesteld.
Ik heb ook pijnen in mn gewrichten. Ik heb wel een biopt uit mn neus laten nemen, maar er was geen ziekte van wegener in te vinden! Het was overduidelijk in mn bloed te zien (anca's).
Ik neem vollop medicijnen, en binnenkort moet ik 3 x 500mg chemo(endoxan) krijgen. met telkens 3 weken tussenpauze. En daarna 15mg ledertrexaat wekelijks.

groetjes
Jordy (uit België)
Plaats reactie