Tips voor zelfgenezing

Bronnie
Berichten: 24
Lid geworden op: 26 apr 2016 11:10

Tips voor zelfgenezing

Bericht door Bronnie » 02 apr 2018 13:11

Diagnose ongeneeslijk ziek, wat doe je dan?

Direct de diagnose ongeneeslijk ziek naast je neer leggen. Waarom?
1) Het accepteren van zo'n diagnose vormt de aanloop naar je doodvonnis
2) Ongeneeslijke ziekten bestaan niet

De diagnose ongeneeslijk ziek duidt op een ingeburgerde misvatting van de medische wereld. Het zou eerlijker zijn indien men zou toegeven wij weten geen oplossing voor deze ziekte. Maar dat betekent niet dat er geen remedie voor is. Er zouden heel veel meer genezingen kunnen plaatsvinden indien reguliere artsen zouden gaan samenwerken met natuurgeneeskundigen.

Alles is namelijk energie. Ons stoffelijk lichaam bestaat uit 99,99999999 % uit ruimte (bewegende atomen) en overig is vaste stof. Ziekte vormt een verdichting van energie (samenballing) waardoor er blokkades ontstaan. Elk orgaan, elke ziekte, ziekmakers (beestjes, stofjes) en emotie bestaat uit frequenties deze zijn onder andere in beeld gebracht door Rife. Wanneer je weet op welke golflengte wat zit kun je het met de zelfde frequentie behandelen zonder de schadelijke bijwerkingen van reguliere medicatie en chemo.

Vasculitis onderdrukken of genezen?
Vasculitis (Wegener) is een aandoening van de kleine bloedvaten. In feite zijn het ontstekingsreacties. Om ervan te genezen dien je op zoek te gaan naar de oorzaken. Regulier val je ten prooi aan het behandel protocol met prednison, endoxan, Rituximab etc. Zware middelen met allerlei nadelige bijwerkingen. De ontstekingsverschijnselen worden onderdrukt maar niet genezen. Met het uitschakelen van de B cellen hoopt men dat de nieuwe cellen zich conform gaan gedragen. Echter door deze behandel methode wordt de intelligentie van het lichaam uitgeschakeld en loopt informatie mis. Prednison heeft talloze nadelige bijwerkingen, gooit heel je hormoombalans overhoop, legt je bijnier plat (levensenergie) en zorgt ervoor dat je gedisconnect raakt van je gevoel en verbinding met je lichaam (zombie).

Ontstekingshaarden Vascultitis
Wanneer de oorzaak niet gevonden of behandelt wordt, hoe groot is dan de kans op genezing? Velen die dit forum bezoeken hebben meerdere kuren achter de rug. De angst voor remissie blijft veelal aanwezig.
Er kunnen vele ontstekingshaarden zijn voor het ontstaan van vasculitis:
1. Lekkende darm (darmen vormen de immuniteitsfabriek van je lichaam>prednison en antibiotica tasten je darmflora aan)
2. Lyme
3. Voeding en gifstoffen
4. Vaccinaties
5. Bacterieen, virussen
6. Emoties, onverwerkt trauma, blokkades
7 Straling, UMTS
8. Chemtrails, Morgellons

Wanneer je wilt genezen is het raadzaam jezelf te (laten) onderzoeken op verschillende vlakken (fysiek, mentaal /beperkende overtuigingen, emotioneel, energie lichaam (aura en chakra's). Ziekte is een aanwijzing dat het een en ander uit balans is in je systeem. Waar zitten de grote valkuilen en mankementen?

Behandel methoden en adviezen
1. Zoek een goed aangeschreven bioresonantie therapeut die met Rife of andere frequentie apparatuur werkt. Die kan in een paar minuten scannen zien waar de grootse problemen liggen en kan ook behandelen met frequenties. Of schaf zelf een Spooky2 apperaat aan zie www.spooky2.nl en of .com
2. Laat checken of je een lekkende darm hebt. Aan veel ziekten ligt een lekkende darm ten grondslag. Helaas wordt dit regulier nog niet erkend. Dit dient vooral met dieet te genezen en gebruik van Kefir om je darmflora op peil te brengen.
3. Lyme> laat checken of je lyme besmetting hebt, dit kan voor allerlei ontstekingen zorgen
4. Laat voeding je medicijn zijn, check allergische reacties. KIes voor biologisch, verminder je koolhydraat en vleesconsumptie, ga detoxen.Eet veel groente en fruit.
5. Vaccinaties: laat je detoxen van vaccinaties middels bioresonantie therapie. Vaccinaties ondermijnen je gezondheid door schadelijke hulpstoffen in de vaccins.
6. Bacterieen, virussen> een alternatieve antibioticum is zilvercolloidaal
7. Ga aan de slag met een therapeut of medium om de diepere psycische oorzaak van het ontstaan van je ziekte te doorgronden en aan te pakken.Laat je masseren, doe accupunctuur, bezoek een energetisch therapeut om je chakra;s en energie lichamen in balans te brengen.
8. Bescherm jezelf tegen UMTs en elektromagnetische stralingen (verzwakt je immuunsysteem). Draag je mobiel niet op je lijf.
9. Chemtrails en morgellons kunnen behandelt worden met bioresonatie.

Voor vragen en advies kun je contact met je opnemen. Ik werk samen met gezondheidsmedium, bioresonante therapeut om mijzelf en anderen te helpen genezen. IK werk ook met de Spooky2.

Beterschap gewenst allemaal.
Plaats reactie