Weer een kleine opleving

Alles wat met de aandoening te maken heeft.
Wim
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 nov 2011 11:59

Weer een kleine opleving

Bericht door Wim » 15 jan 2012 17:46

Voor een ieder een gezond en gelukkig nieuwjaar, wel een beetje laat maar daarom niet minder gewenst.

Ben afgelopen week weer ongepland naar de specialist moeten gaan.
Laatste 2 keer was mijn Anka negatief, dus dat is dan alweer positief.
Waren als gevolg daarvan gaan minderen met Medrol (en als dit goed gaat ook minderen met Cellcept). Zat al een aantal dagen op 2 mg om ergens over twee maanden op 0 uit te komen.
Normaal heb ik bij minderen altijd wel een paar dagen een soort onrust in mijn lijf. Maar nu was het langer en heviger. Veel korstvorming in mijn neus, verkouden gevoel, Pijn in de botten, etc.
Ook had ik deze keer jeuk, heel veel jeuk op mijn schouders, rug en hoofd. Ook het zweet (moet veel fietsen zegt mijn dok) brandde ontzettend op mijn gezicht. Heb dit bij Wegener nooit ergens gelezen of gehoord. Ook specialist kon het niet direct verklaren.
Zit nu op 8 mg Medrol en bijna alle klachten zijn weer weg. Behave de jeuk, is wel minder maar vervelend aanwezig.
Heeft hier iemand ervaring mee?

Naar aanleiding van opmerkingen bij andere posts.
Ik heb altijd een reserveblaadje voor bloedonderzoek thuis. Als ik iets raars voel, bel ik de dokter en maken we een afspraak op korte termijn. Ga dan in de tussentijd even langs voor een bloedafname. Als ik dan op spreekuur kom is de uitslag binnen. Krijg mijn dokter altijd aan de telefoon (soms iets later als hij een college aan het geven is) en binnen 2-3 dagen ben ik op kontrole geweest. Gaat heel goed bij ons.
Plaats reactie