Ervaringen met alternatieve behandeling

Alles wat met de aandoening te maken heeft.
Plaats reactie
Peter H
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 sep 2019 09:26

Ervaringen met alternatieve behandeling

Bericht door Peter H » 15 sep 2019 10:00

Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum en lees veel ervaringen van mensen die behandeld worden doormiddel van de reguliere zorg. De standaard behandeling is een hoge dosis prednison en daarbij een ander middel om het immuunsysteem plat te leggen. Echter is deze behandeling enkel gericht op de bestrijding van de symptomen. Wat bij mij tot grote ergernis lijd!

Zelf heb ik geen GPA, maar word dagelijk geconfronteerd met de ziekte. Helaas is het ruim een jaar geleden bij mijn vrouw vastgesteld.

Na ruim een jaar van ziekenhuis bezoeken en de reguliere behandeling ben ik voornemens om naar alternatieven oplossingen te zoeken. Ik ben dan ook opzoek naar mensen die ervaring hebben met bijvoorbeeld homeopathische middelen of mensen die willen helpen in de zoektocht naar alternatieven oplossingen.

Zijn er eventueel mensen die bekent zijn met Lanthanide of Ferrum phosphoricum?

Bron: https://homeopathie-utrecht.nl/auto-imm ... nthaniden/

Bron: https://www.thieme-connect.com/products ... tWidth=412

Helaas heb ik de volledig versie van dit e-book nog niet kunnen bemachtigen. Als iemand deze kan vinden hoor ik het graag.

Inmiddels heb ik voor mijn vrouw het boek "the healing code" gekocht. Ze is nu sinds 1 week hiermee bezig. (Voor wat het waard is, maar je moet toch wat)

Dus kort samengevat ben ik opzoek naar mensen die dan wel bekend zijn met alternatieve middelen of ervaringen die bij hen een positief effect hebben.

Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties.

Verder ga ik mijn zoektocht intensief vervolgen en eventuele informatie zal ik hier delen.

Ik hoop dat ander hier ook informatie gaan delen zodat we samen kunnen kijken/uitvinden wat eventueel een oplossing of in ieder geval een manier is om de klachten te verminderen.

Uiteraard zullen mijn vrouw en ik ook gewoon de reguliere behandeling blijven volgen in het ziekenhuis, zolang dit noodzakelijk blijf.
RGP
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 okt 2019 23:32

Re: Ervaringen met alternatieve behandeling

Bericht door RGP » 11 okt 2019 00:02

Ik heb sinds dinsdag de diagnose wegener en lig nu in het ziekenhuis. Mijn behandeling bestaat op dit moment ook uit een hoge dosis prednison via een infuus om de ontstekingen in mijn nieren te stoppen en zo nierschade te stoppen. Ik zat binnen 5 dagen van behoorlijk goed naar 20%. Na 1 dag was de achteruitgang in ieder geval gestopt en nu hopen op herstel. Vervolgens krijg ik 9 bloedplasma spoelingen (plasma fontorese) heet het geloof ik. Ik ben zeker voor het vervolg ook naar altenatieve behandeling aan het kijken.. Bioresonatie, cbd olie als ontstekingsremming, goede dosis vit c dagelijks. Ook heb ik al wat over de homeopatische behandeling met lathanide wat gelezen, maar nog niet voldoende. Het heeft de van oorsprong aanwezige 15 verschillende metalen te maken die of in je lichaam zitten of die je lichaam nodig heeft. Weet het nog niet precies, moet me nog beter inlezen..
Plaats reactie